O nama

Lokacije

Danas tvrtka Insignum raspolaže sa 300 m2 na dvije lokacije u gradu Zagrebu (Centar i Vrbani). Lokacije su posebno dizajnirane za potrebe servisnog centra. Insignum d.o.o. je autoriziran za brendove Huawei, i Honor. Za brendove Samsung, Apple radimo van jamstvene servisne popravke.

kurelceva 1024x768 1 300x225 1

Rad i vizija

Glavni cilj je pružanje usluge popravka, te obnove mobilnih uređaja i potrošačke elektronike. Mi smo u potpunosti predani zadovoljstvu korisnika i pružanju najviše usluge servisa i popravka u što kraćem vremenu. Naša vizija je održati se kao visokokvalitetni pružatelj popravaka i logističkih usluga u segmentu mobilnih uređaja i distribucije istih. Obzirom da uspjeh firme ovisi o zadovoljstvu pruženih usluga, naš cilje je pružiti fleksibilan, učinkovit i profesionalan popravak.

Picture2

Oprema i znanje

Naša tvrtka kontinuirano provodi interni proces edukacija. Visokoobrazovani zaposlenici su prepoznati i pozitivno ocijenjeni od strane naših kupaca. Ispunjavamo visoke tehničke zahtjeve (ESD novi standardi (2016.), itd.). Tvrtka Insignum d.o.o. je tvrtka s certifikatom ISO 9001, svi procesi i organizacijska mapa su redovito ažurirani i dokumentirani. Svi interni procesi su u skladu sa zahtjevima GDPR-a.

Picture1